Vine a provar el Sup Fitness Ioga

Diumenge dia 10 hi hauran unes session gratuites del Sup Fitness Ioga, si vols provar aquesta pràctica de ioga sobre la taula de pàdel, no perdis l’oportunitat de venir.

Diumenge

Horaris:

de 8 a 9,30h i de 9,30 a 11h.

Les places son limitades, apuntat a :

[av_promobox button=’yes’ label=” link=’manually,mailto:escolavela@cnbadalona.cat’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue837′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3qzkzq’]
inscripció dia de prova
[/av_promobox]

Per informació de preus i horaris durant tot l’any:

[av_promobox button=’yes’ label=’més informació’ link=’manually,http://www.cnbadalona.cat/sup-fitness-ioga/’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue827′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-33vbkm’]
Preus i dies
[/av_promobox]

Desplaça cap amunt