67ª Travessia Nedant Club Natació Badalona

 

El pròxim dia 23 de juliol el Club Natació Badalona organitzarà la 67ª Travessia Nedant de Badalona. Un any més la nostra entitat acull aquesta tradicional prova, inscrita en el calendari Oficial de la Federació Catalana de Natació i puntua en el Circuit català de Travessies per la temporada 2016/2017, aquesta acull a més de 300 participants.

També esta oberta a la ciutat a tots aquells que vulguin participar, es per això que enguany com a novetat estrenem la travessia Popular.Vine a provar i a iniciar-te en les AAOO amb una distancia de 1000 m nedant per llocs emblemàtics de Badalona com el Pont del Petroli i el seu litoral fins el Club Natació Badalona.No cal que estiguis federat.

 

recorregut67

No t’ho perdis!!

Per fer les inscripcions:

HTTPS://WWW.CRONOCHECK.COM/TRAVESSIANEDANTBADALONA/

Desplaça cap amunt