Rem – Empuriabrava 3a Regata de Llaüt del Mediterrani.

CNB-rem-empuriabrava-2

El passat diumenge es va celebrar a Empuriabrava la 3a Regata de Llaüt del mediterrani, organitzada pel Club de Rem Xon’s Empuriabrava. La regata va consistir en una cronometrada de 2300 metres que va transcórrer pels canals d’Empuriabrava. Per part del nostre club hi van participar tres equips: el sènior masculí A i B i el sènior femení. El sènior masculí A va aconseguir quedar en quarta posició a menys de dos segons del tercer classificat. La sisena posició va ser pel sènior masculí B (format per veterans) i una cinquena posició va ser per a les vogadores del sènior femení, integrat en aquesta ocasió majoritàriament per vogadores de l´equip veterà. Els temps aconseguits van ser força satisfactoris i confirmen la bona progressió dels nostres equips de cara als campionats de Catalunya i España que se celebraran durant el mes de maig a Banyoles i Tarragona, respectivament.

La propera regata serà el diumenge 02 d’Abril a Sant Jaume d’Enveja

CNB-rem-empuriabrava-1

Podeu veure la galeria de fotos a la següent adreça:

https://goo.gl/photos/ytc4KiLW29TGv93T6

Desplaça cap amunt