Comunicat natació temporada 2016/2017

Benvolguts amics,

Us fem arribar aquest missatge per notificar-vos que aquesta temporada 2016/2017 les entrenadores Marga Perez i Anna Zamora, que fins ara s’encarregaven dels nedadors/es més petits, ens han deixat per empendre nous projectes personals. Volem reconèixer la seva tasca durant aquests anys, agrair la seva dedicació i esforç i desitjar molta sort.

En aquesta temporada que estem engegant, els nous entrenadors/responsables dels grups d’escola, pre-benjamins i benjamins seran:
En Carlos Gimeno, entrenador amb dilatada experiència i que ja formava part de l’equip tècnic del CNBadalona i en Rubén Martínez, monitor i entrenador de natació amb varis anys d’experiència amb nedadors d’edats petites.

Atentament
Secció de natació
Club Natació Badalona

Desplaça cap amunt