Campionat de Catalunya de Llaüt del Mediterrani 2016

EXCEL•LENT CAMPIONAT DE CATALUNYA A BANYOLES
Aquest passat diumenge 8 de maig es va disputar a l’estany de Banyoles el Campionat de Catalunya de Llaüt del Mediterrani. La secció de Rem del Club Natació Badalona hi va presentar cinc tripulacions en les categories de Juvenil Masculí, Sèniors Masculí i Femení i Veterans Masculí i Femení.
Va ser una molt bona jornada de rem, acompanyada per un clima poc hospitalari, ja que va ploure ininterrupidament durant tot el dia, en la qual els nostres cinc equips van aconseguir molt bons resultats, tot seguit les cròniques de cadascuna de les categories:

ELS SÈNIORS MASCULINS ENTRE ELS MILLORS DE CATALUNYA, PLATA
Dues regates magnífiques van siginificar una valiosa i molt treballada segona posició final, a les semifinals es va aconseguir un molt bon temps per a poder-se classificar per a la Final A del campionat, remada llarga, més pausada i llençant el bot a cada remada.
A la final va ser diferent, els quatre equips van sortir a per totes amb un primer llarg d’infart en el qual el nostre bot va arribar últim a la bolla… La reacció va ser immediata, segon llarg perfecte per atrapar als rivals i situar-se tercers. Molt bona segona ciaboga i molt bon tercer llarg per passar als segons rematat amb un últim llarg de “machete de fuego” com diuen ells, per a proclamar-se subcampions de Catalunya. Felicitats nois!

EL SÈNIOR FEMENÍ DÒNA LA SORPRESA, BRONZE
Boníssima regata de les noies del Club, amb molta intensitat des del primer llarg van aconseguir entre els tres clubs favorits per a la victória i mantenir-ne a ratlla a un d’ells. Un tercer llarg demolidor les va distanciar de les seves perseguidores que, a l’últim llarg van apretar i ens van fer patir. Però aquest equip té una maduresa impròpia de la seva juventut i va aguantar el tipus amb un esprint final digne d’unes campiones com elles. Maginífica tercera posició, que ens fa creure en l’equip de cara a la temporada d’estiu.

VETERANS I VETERANES IMPARABLES, ORS
Tant en categoria masculina com femenina es van imposar els dos equips del Natació Badalona.
Per als nois era la oportunitat de fer la mínima requerida per accedir al proper Campionat d’Espanya que es celebrarà a Alacant. I van aconseguir la mínima i el trofeu de campions de Catalunya amb una superioritat sobre els rivals bastant gran.
Les noies van fer una gran regata, amb la intensitat i l’exigència pròpies d’un equip sènior, que també els va valdre la primera posició. Només calia veure-les escalfar per tenir clar que aquest equip no es conforma amb qualsevol cosa, volen guanyar.

L’ESCOLA, PLATA
Per arrodonir una gran jornada pel Club, els juvenil masculins es van proclamar subcampions de Catalunya amb una regata molt ben portades. L’equip va creixent dia a dia i madura a cada remada que fa, esperem molt d’aquest equip de cara a la temporada d’estiu, felicitats nois!
Finalment agraïr a tots els clubs que van assistir al campionat tot i el mal temps, i felicitar-los a tots també pel gran nivell de rem que es va poder veure a Banyoles. L’any que ve, més Llaüt!

Imatges

Desplaça cap amunt