Clínic de patí de vela – Joost Depoorter

Aquest diumenge 10 d’abril s’ha organitzat un clínic de vela a càrrec de l’empresa Depoorter, dedicada a la fabricació de veles d’alta qualitat.

25 oients van tindre el plaer d’escoltar consells d’en Joost Depoorter, 10 vegades Campió de Catalunya i 5 d’Espanya, sobre materials, fabricació i rendiment de les seves veles, aprofitant per explicar els diferents ajustos en funció del vent i la mar.

A mig matí es va fer una “Master Class” de trinantge a la platja on es va fer entrega del nou model de vela al nostre consoci Carlos Crespo, per tal de fer un test a la regata social. Immillorable resultat del nostre campió assolint un primer lloc en la classificació.

Per l’esdeveniment, en Joost ha tingut la gentilesa de fer una oferta immillorable per els que estiguin interessats en comprar una vela de competició durant el clínic, la oferta que inclou ports pagats i entrega en mà a Badalona i tindrà una durada limitada per comandes fetes fins el 18 d’abril.

El Club agraeix l’interès de la velera Depoorter per participar en aquest acte.

Desplaça cap amunt