Comunicat secció natació abril ’16

Benvolguts socis/es, nedadors/es i pares i mares,

Des de la secció de natació us volem informar de la reunió que el passat dia 30 varem tenir amb la regidora Sra. Maria Gallardo i diferents membres del gabinet tècnic del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.

En aquesta reunió, a banda de mostrar la nostra disconformitat en com s’ha gestionat l’avaria i el manteniment de la piscina municipal Mireia Belmonte en els darrers mesos, varem aconseguir el compromís per part de la Regidoria d’Esports de posar els mitjans per intentar que aquests fets no es tornessin a produir, així com mantenir uns contactes més periòdics per tal que es detectin els problemes anticipadament i coordinar les solucions amb més celeritat.
Agraïm el gest per part dels responsables municipals i esperem futures i millors col•laboracions.

Personalment, com a cap de la secció i davant de les properes eleccions d’aquest cap de setmana, vull aprofitar l’oportunitat per acomiadar-me de tots els col•laboradors que han fet possible que les tasques dutes a terme, amb més o menys encert però amb tota la il·lusió i voluntat possibles, s’hagin pogut fer realitat. Menció especial pel cos tècnic encapçalat pel Nando, pares, delegats i personal administratiu (gràcies Jordi i Montse ).

Queda molta feina per fer,… I és feina de tots/es. Fins sempre.

Agusti Bosch
Vocal de la Secció de Natació

Desplaça cap amunt