IV Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català 2015

El passat diumenge 26 de juliol els nostres sis equips de competició van disputar, a Flix, la IV regata de la ‪#‎LligaCatLlagut2015. El Club va obtenir bons resultats, però millorables.

QUARTA FINAL A CONSECUTIVA DEL SÈNIOR MASCULÍ
El sènior masculí arribava a Flix com a tercer de la Lliga, a un punt dels dos primers classificats. La cronometrada classificatòria va anar bé, molt bé; ritme alt i constant i bona palada que es van traduir en una fantàstica primera posició i la classificació per a la quarta final A consecutiva pels nostres nois.

Dues hores més tard però, el panorama va canviar totalment. Les opcions de victòria del sènior van durar exactament 250m, un llarg. No és que baixessin els braços, ni cometessin grans errors, sinó que els altres tres clubs que competien a la final A van fer una més que excel•lent regata , tots els intents d’atrapar als bots capdavanters van ser neutralitzats. Quarta posició que permet atrapar al segon classificat, empatant a punts, i que deixa escapar al primer classificat, que es distancia a tres punts.

Així doncs, només podem felicitar als rivals de la final ( A.E Xino-xano, Club Nàutic Flix i Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils ) per la gran regata que van fer i animar als nois a seguir entrenant i millorant!

PREMI MERESCUT PER LES NOIES DEL FEMENÍ
Millor li va anar al sènior femení que, per fi, va aconseguir classificar-se a la desitjada final A i competir amb les millors. Una excel•lent cronometrada va permetre a les noies aconseguir el que feia temps que el Club no aconseguia, colar un equip de sènior femení a la final A d’una regata de Lliga.

La final es va convertir en un premi que les noies van saber aprofitar, van aguantar la meitat de la regata a un gran nivell fins que les rivals, superiors físicament (no oblidem la joventut del nostre sènior), es van escapar. Quart lloc, millor resultat de l’any, i injecció de moral per a un equip jove que promet donar guerra els pròxims anys. Segueixen cinquenes a la classificació general. Ànims noies!

ELS VETERANS NO ES RENDEIXEN
Les veteranes van aconseguir el millor resultat per el Club amb una fantàstica segona posició, per handicap ja que van arribar primeres a la línia de meta. Bona progressió i gran treball realitat durant aquestes dues setmanes prèvies a la regata.

El veterà masculí per la seva part segueix encallat a la tercera posició, i això per a un equip guanyador mai és gaire bon resultat. Durant aquesta setmana s’introduiran canvis que de ben segur faran l’equip més competitiu i ràpid.

MARGE DE MILLORA PER A L’ESCOLA
L’escola va competir en categoria cadet femení i juvenil masculí, els quals van obtenir dues quartes posicions, ambdues molt lluitades. La progressió pel que fa la tècnica de la remada a alta freqüència de palades però, ha millorat. Ara falta l’actitud per acabar de fer el pas.

I el rem no para! Aquest mateix diumenge 2 d’agost última regata de la primera volta de la #LligaCatLlagut2015 a Deltebre! Som-hi Natació!

  • Sènior masculí: 4ts
  • Sènior femení: 4es
  • Veterà femení: 2es
  • Veterà masculí: 3rs
  • Juvenil masculí: 4ts
  • Cadet femení: 4es

Resultats complerts

Desplaça cap amunt