I Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català 2015

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera de les set jornades que configuren el XIII Campionat de la Lliga Catalana de Llagut. S’ha organitzat en el marc incomparable de la platja de Santa Cristina, en el terme municipal de Lloret de Mar, espai d’entrenament del Club de Rem Santa Cristina.

La jornada ha posat de manifest l’estat de forma dels nostres vogadors i vogadores, i prediu un bon campionat. L’estat de la mar ha estat bona a primera hora, però s’ha complicat cap al migdia, cosa que ha dificultat les sortides de les finals, provocant un retard considerable.

Pel que fa als resultats, el Club Natació Badalona hi ha participat en varies categories, consolidant any rere any la seva dedicació a aquest esport. Els resultats han estat bons, destacant la segona posició de la categoria veterà femení. Ressaltar també la tercera posició de les categories juvenil, sènior i veterà masculins. Els equips cadet i sènior femení van aconseguir la cinquena posició.

Resultats tots ells que reflecteixen la gran entrega i dedicació dels nostres vogadors i vogadores. Enhorabona i força per perseverar en aquest campionat que tot just comença!

Veterà Masculí – 3a posició
Veterà Femenina – 2a posició
Cadet Femenina – 5a posició
Juvenil Masculí – 3a posició
Sénior Masculí – 3a posició
Sénior Femení – 5a posició

Resultats complerts

Fotografies

Desplaça cap amunt