XI Campionat d´Espanya de Llaüt Mediterrani

Aquest cap de setmana s´ha celebrar el XI Campionat d´Espanya de Llaüt Mediterrani a la localitat de Los Alcáceres (Múrcia) El Club Natació Badalona hi ha participat amb tres equips: veterà masculí, veterà Femení i sénior masculí.

Els equips veterà masculí i sènior han aconseguit ambdós la 6a plaça. El veterà va imposar-se a la seva final B però el handicap d’un dels equips contraris va perjudicat als nostres nois que van acabar empatant a temps amb el cinquè classificat i baixaven a la sisena plaça. De totes formes, bon campionat del veterà.

El nostre sènior va quedar fora de la desitjada final A per ben poc. I ja a la final B, van disputar una regata lluitadíssima en la que van quedar en segona posició a mig segon del primer classificat. Bon campionat també pel sènior que milPel que fa a l´equip veterà femení, l´estat de mar li va jugar una mala passada i un error en la ciavoga va deixar les veteranes fora de la competició.

Felicitats a tots els equips perquè s’ha competit molt bé i a molt bon nivell!

Resultats

Fotos

Desplaça cap amunt