Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani 2015

Aquest diumenge 10/05 s’ha celebrat a les aigües del llac de Banyoles el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani amb una àmplia participació del C.N.Badalona, què amb 7 categories participants ha configurat el club amb més inscripcions.

Aquest campionat és classificatori pels propers Campionats d’Espanya que enguany es celebraran a Múrcia el cap de setmana del 23 i 24 de maig.

Cal destacar l’equip de la categoria veterà masculí, que ha assolit la 1a posició i demostra està preparat per consolidar un any més el primer lloc a Espanya. També cal destacar el segon lloc del cadet femení, del juvenil masculí i de l’absolut masculí i la tercera posició de l’absolut femení, que no ha pogut però, revalidar la 1a posició de l’any passat.

Enhorabona a tots els equips pel seu esforç i dedicació! Ens veiem als estatals!

Veterà masculí – Campions
Cadet femení – Subcampiones
Juvenil masculí – Subcampions
Sénior masculí A – Subcampions
Sénior masculí B – 8a posició
Sénior femení – 3a posició
Veterà femení – 5a posició.

Resultats complets

Àlbum de fotos

 

Desplaça cap amunt