XV Copa d’Europa de Patí a Vela

Aquest cap de setmana s’ha celebrat en el Club Nàutic Tamariu la XV Copa d’Europa de Patí a Vela amb la participació de 76 embarcacions de categoria sènior i 26 de categoria junior.

El primer dia només s’ha pogut disputar una de les dues regates previstes, per excés de vent. Els segon i tercer dia es disputen les dues regates diàries previstes.
Dels inscrits a la prova que en representació del Club Nàutic Badalona van participar, cal fer esment dels bons resultats obtinguts per els nostres consocis Ferran Gubern que obtingué un 7er lloc a la general, aconseguint com a millor resultat un 2º a l’última prova.

XV Copa d’Europa de Patí a Vela

En Jordi Cunill que va quedar 9è de la general i un 3er també a l’última mànega, especial menció d’aquest últim car desprès de patir un cop a la seva embarcació fent un forat i omplint d’aigua el flotador, en sortir a la sorra va fer una reparació d’emergència i va aconseguí un dels seus millors resultats a les proves següents.

XV Copa d’Europa de Patí a Vela 3

Tant l’Andrés Oliva com el Gregori Contreras van patir forats al seu patí però sense possibilitats de tornar a la competició, en Telmo Martínez també va abandonar amb un gest de noblesa al foradar a un altre competidor.

XV Copa d’Europa de Patí a Vela 2

L’Albert Batllerià i en Peco Mulet es van retirar a l’última prova al perdre tota possibilitat de victòria al triar el costat dolent del camp de regates i quedar-se sense vent.

En Lluís Armengol, recent incorporació a l’equip de regates no va tenir massa sort, la mateixa que li va faltar al nostre amic Martín Espinach tot i que van defensar amb valentia l’honor del Club.

Tot l’equip ja s’està preparant per la propera competició, el Campionat de Catalunya a Torredembarra el proper mes de juliol.

El Club Natació Badalona sempre donant suport als nostres esportistes.

 

Classificacions completes

 

Desplaça cap amunt