Vallirana 10 Badalona 10

VALLIRANA 10 – 10 BADALONA , Empat mès que suficient

 

Un altre cop el Badalona amb baixas importants per lessions i las de darrera hora de Dani Muñoz i David Arranz per obligacions laborals, i nomès amb 11 jugadors, s,enfrontaba a un rival directe per assolir el primer lloc del grup, i 5º de la general.

 

Com es habitual la primera part va estar pels locals, mès acostumats a jugar en piscina petita, y que tencaban bè el nostre boia amb ajudas defensivas, s,arribaba al 3-1 amb un gran gol desde l,extrem de Dani Romani, posaba el primer parcial de 3-1. A pesar del parcial a favor del Vallirana la defensa ordenada pel Mister començaba a funcionar i el seu millor jugador no podia llençar de 5 metres i es veia obligat a entrar a buscarse las garrofas a 2 metres, aon amb faltas i ajudas casi no podia fer gol, tambè fruit del bon marcatge “paparra” del Capi Flama.

 

Desplaça cap amunt