Badalona 09 Vallirana 13

Poc a comentar en una tarda poc inspirada dels locals en atac. Van oferir una imatge molt tova i massa permissiva amb algun jugador franquícia dels visitants, tot i que el Míster havia ordenat una atenció especial en el seu marcatge: el resultat va ser clar i va marcar 5 gols en el partit, 4 en les dues primeres parts, ajudant al Vallirana a portar la iniciativa en un enfrontament que va iniciar-se amb una enganyosa igualtat que deixava el primer parcial amb 4-3 a favor dels badalonins. L’únic moment, per cert, en què van anar per davant.

A la segona part els visitants posaven un 0-4 al marcador fruit del millor encert cara a porteria i del desencert dels nostres amb pocs xuts ben dirigits entre els tres pals, al porter o a la platja. A l’equador del matx el desavantatge era de tres gols i la distància preocupant però no definitiva: 4-7.

Desplaça cap amunt