CN Badalona 13 – Granollers B 14

El del passat dissabte 11 va ser el partit amb més emoció i tensió dels jugats pel Badalona aquesta temporada. Va superar amb escreix els del Júpiter i Banyoles, i com en aquests, els locals van perdre per la mínima amb sobrada polèmica arbitral. Va ser un partit vibrant, fort, amb importància del físic però també de la tècnica i la veterania. La primera part va ser molt igualada tot i que el Granollers B es va avançar amb alguns xuts des de l’exterior. Alguna superioritat numèrica també van fer-los sumar un lleuger avantatge que va ser contrarestat amb gols de Jordi Esteve (també en superioritat numèrica i des del cantó esquerre) i Aaron Brea amb xuts exteriors sorprenien defensa i porter.

El següent quart va començar amb un altre gol des de l’exterior de Sergi Font que posava l’empat a 4. Però els visitants, lluny de baixar la guàrdia, van seguir atacant amb intensitat i aconseguint un nou avantatge. Ho feien gràcies a una jugada desafortunada en què la recuperació de pilota d’Aaron Brea en el marcatge al boia va acabar entrant en pròpia porteria. L’emoció encara es mantindria perquè Cisco Roqué, en funcions ocasionals de boia, marcava un gol contra el que havia estat el seu ex-equip fa dues temporades, i Òscar Reloba des de la mateixa posició aconseguia un altre avantatge. Avantatge que novament els visitant reduirien a zero posant l’empat a 7 a l’equador del partit. Abans, però, un avís del desencert letal que dominaria especialment el darrer quart: xut des de 8 metres de Mateo López que el defensa del Granollers B bloca desviant la pilota fora dels límits pel camp local. És a dir, segons reglament, pilota queda en possessió dels atacants, el Badalona. La decisió de la col·legiada, no contradita per l’altre àrbitre, va afavorir l’equip que defenia. Inexplicable.

Continuar llegint

Desplaça cap amunt