Crónica Secció de Triatló 2013

Una temporada més l’equip masculí del Club es queda a les portes de l’ascens a la primera divisió del triatló català: van aconseguir la 7ª posició final, de més de 80 equips que lluitaven per les quatre primeres places, que donaven lloc a l’ascens.

L’equip masculí segueix creixent, actualment el formen 17 triatletes (Jaume Gubern, Héctor Venteo, Xavier Recasens, Jordi Garcia -Persi-, Josep Lara, Xavi Pi, Robert Amat, Dani Campo, Jorge Salido, Marc Guardiola, Toni Solà, Oscar Santos, Javi Gomez, Rubén Martínez, Javier Notario, Xavier Izquierdo, David Manzano i Joan Fabre).

I aquesta propera temprada 2014 no estaran sols, ja que 4 valentes esportistes (Clara, Alba, Noelia i Àngels)  s’uneixen per formar el primer equip femení de triatló del CN Badalona. Molta sort a totes elles!

Individualment cal destacar d’aquesta temporada:

 • Classificació final del rànquing triatló de la Federació Catalana de Triatló: Persi 14, Robert 15, Lara 140
 • Classificació final del circuit català de triatló:
  • categ AB: Persi 5, Marc Guardiola 107
  • categ V1: Robert 3, Lara 19
 •  finisher Ironmans:
  • IM Klagenfurt: Jaume i Héctor
  • IM Frankfurt: Xavier Recasens

Volem agrair al Club i als nostres espònsors, principalment a Audax Energia, el seu suport i la confiança dipositada en nosaltres.

Assegurem per aquesta propera temporada 2014, la màxima il·lusió per seguir gaudint i competint d’aquest esport tan gran…

Desplaça cap amunt