Universitat Autònoma B 3 – CN Badalona 16

Partit amb escassa història en què el Badalona ha estat superior en tots els aspectes: joc, físic, recursos de banqueta, etc. Un fet que Vicens Pascual ha aprofitat per donar minuts a jugadors menys mantenint un alt ritme de natació i fent valer la seva condició de favorit per jugar en el grup de candidats a l’ascens durant la següent fase del campionat. Naturalment, els universitaris no ha pogut seguir la intensitat, acusada per jugar en una piscina força ampla, i la distància a l’equador del partit era de quatre gols (2-6). Les dues primeres parts amb parcials de 1-3 i 1-3. El color badaloní ha dominar els dos primers quarts i 4 gols del boia Óscar Reloba, hàbil en els moviments i mesurat en les seves habituals faltes en atac, han posat l’equip visitant amb un còmode avantatge. Sergi Font i Isaac Tabuenca han contribuït a estirar el marcador fins al referit 2-6 amb xuts ajustats al pal llarg, marca de la casa.

El tercer quart encara ha agreujat les diferències establint un parcial de 0-6 gràcies als condicionants citats i l’aprofitament de diverses superioritats –6 al llarg del partit- i contraatacs del Badalona: per part d’Òscar Reloba, de Sergi Font i del capità “Flama” en un xut ajustat al pal curt. Un gol que maquillava les dues ocasions errades davant porteria al primer quart. Una situació semblant a la de Cisco Roqué, Jordi Esteve o Dani Muñoz que malauradament no van poder transformar les diverses ocasions disposades al llarg del matx, però que evidencien la intensitat i nombre d’atacs servits pels badalonins, així com la varietat de jugadors que van participar-ne.

La darrera part va augmentar el ja esbiaixat marcador amb gols d’Isaac Tabuenca -que tancava una jornada gloriosa amb cinc dianes-, Sergi Font –que mantenia el seu ritme mitjà de hat-trick per partit- i Oriol Navarro a la boia, després d’una passada mil·limètrica de Martí Vinyoles. S’establia així e resultat definitiu, 3-16, amb un parcial de 1 a 4. Al final, doncs, victòria còmode amb un Badalona que recuperava pilotes al perímetre i tenia com a eix de la defensa a un Aaron Brea excepcional en el marcatge de boia. Naturalment, emparat per uns Jordi Pañella i Pol Albert segurs sota pals i reafirmant la seva qualitat. També, perquè no dir-ho, amb un arbitratge equilibrat i de nivell en les decisions dels dos equips, del que s’ha enyorat en partits més complicats. El proper 11 de gener el Granollers B visitarà la piscina badalonina, a les 19 hores. Bon Nadal i Feliç Any Nou.

1ª Part: 0-1,1-1,1-2,1-3
2ª part: 1-4,1-5,1-6, 2-6 (1-3)
3ª part: 2-7, 2-8, 2-9, 2-10, 2-11, 2-12, 3-12 (0-6)
4ª part: 3-13, 3-14, 3-15, 3-16 (1-4). Final 3-16

CN Badalona: Jordi Pañella, Sergi Font (3), Aarón Brea, Marti Vinyoles, Isaac Tabuenca (5), Cisco Roqué, Albert Ferrer “Flama” (1), Oriol Navarro (1), Oscar Reloba (6), Dani Muñoz, Jordi Esteve, Pol Albert.

Crònica cortesia de Vicens Pascual
Revisió i adaptació: Albert Ferrer “Flama”.
Desplaça cap amunt