Campionat de Catalunya Pati de Vela 2021

Aquesta cap de setmana ha acabat el Campionat de Catalunya, en Pere Crespo ha pogut mantenir el liderat fins al final tot i que els seus perseguidors, en Pau Gratacós sobretot, s’ha apropat molt i han demostrat que mai és fàcil guanyar un Campionat d’aquest nivell competitiu.

A segona categoria el nostre patinaire Jordi Giménez ha classificat tercer, i per tant l’any vinent competirà en 1a categoria.

L’Albert Batllerià ha fet 4t i en Barbes 8è, el CN Badalona és l’únic que ha classificat 3 patinaires entre els 10 primers. Malhauradament en Ferran Gubern va tenir un abordatge dissabte amb dany i no va poder participar a les regates finals.

A segona, també som el club amb més classificats entre els 10 primers, gràcies a en Lluís Armengol que ha fet 7è. En Frida Schuon i en Xavier Recasens han resultat molt penalitzats pel fet de no tenir cap “descarte”, i el Jr de la flota, l’Albert Batllerià ha estat la sorpresa del Campionat amb un 15è a la general.

Felicitats Pere!!!

 

 

Desplaça cap amunt