Trofeu Ceràmiques Gual 2021

Ni una esquerda, el càntir llueix més que mai!!! En Pere Crespo i el seu patí Pere el Gran, han portat una vegada més el càntir a la font, l’han omplert i fins i tot han tingut temps de xerrar amb els veins i veines de la Plaça Major. Començar a quedar clar, que després de la seva conquesta a l’octubre passat del Campionat d’Espanya en aigües de la badia de Cadis superant tota la flota andalusí, el nou rei badaloní domina amb mà de ferro el territori propi. La mostra més evident ha estat la regata d’avui diumenge on ha deixat al segon classificat, en Ferran Gubern (avui se’l veia content i descansat), a més d’un minut de distància, seguit d’en Peco Mulet que fent servir les preferències de pas ha donat una altra lliçó de “savoir faire”. A la regata de dissabte, un dia ple d’oportunitats, en Joaquim Roig que mai deixar passar una, va guanyar seguit d’en Lea Sitjà, molt tenaç tot el matí, i en Carles Crespo, mantenint possibilitats de destronar al fill.
A la classificació final del trofeu han acompanyat al Pere, el pare i l’Albert Batllerià.
A segona categoria, en Xavi Recasens, amb el seu patí Reca, ha guanyat fent un trofeu molt regular repetint entre els 5 primers més d’una jornada, també sembla que la seva estada a Cadis li està reportant molts beneficis. En segon lloc el sempre fiable Frida Schuon, avui ha estat el perseguidor d’en Pere durant bona part de la regata. I en tercer en Miquel Alsina, que està gaudint d’una segona joventut!, això sí, empatat a punts amb l’Albert Batllerià Jr, que tot i que encara no té bigoti, comença a seguir la senda del pare, estarem atents.

Desplaça cap amunt