XVI Copa d’Europa de Patí de Vela – Koki 3a posició sènior

Joaquim Roig “Koki” ha estat el 3r classificat a la XVI Copa d’Europa de Patí a Vela, s’ha celebrat els dies 29, 30 i 31 d’octubre en aigües de Cambrils, concretament a la platja de la Llosa on se situa el complex Estival Eldorado Resort.

La participació ha estat d’un total de 87 regatistas, 62 sènior i 25 júnior.

S’ha de destacar la participació tan nombrosa de la flota Belga, així com la representació dels nostres regatistas de França, Alemanya i de l’autonomia Andalusa.

A més del Koki, també van participar a la regata els socis del Club:  Peco Mulet (4), Ferran Gubern Boix (10), Andres Oliva(11), Albert Batlleria (13), Jorge Lamarca Sindreu (18), Jordi Cunill(26), Lluis Armengol (31), Gregorio Contreras (35) i Xavier Gonzalez(44).

Moltes felicitats per la bona feina “Koki”

Aquí teniu la classificació final (Veure PDF)

Desplaça cap amunt