Sopar de Vela 2015

Com cada any, el passat divendres dia 6/11 és va celebrar el sopar de la vela a les instal•lacions del Club.
Aquesta vegada hem tingut l’honor de comptar amb la presencia de la senyora Dolors Sabater, alcaldessa de la nostra ciutat, que va adreçar unes paraules als presents, fent especial menció a la trajectòria del Club en els més de 80 anys de la seva existència i encoratjant a la flota de patinaires a continuar promocionant les activitats nàutiques i la vela. Valorant molt positivament la tasca que fa la nostra escola de vela amb els més joves.

Varem aprofitar la nit per donar el premis en els guanyadors dels trofeus socials. Tanmateix agraïr des d’aquestes línies a tots els patrocinadors que fan possible el reconeixement als guanyador s i proporcionen els premis que porten el seu nom:

Fast Solution, S.L. (Consoci Gregori Contreras)
Comodor Joan Sansa (Consoci Joan Sansa)
Sabateries Gubern (Consoci Ferran Gubern)
Joieria Gloria Pardo (Consòcia Gloria Pardo)
Forn Bertran-Mar (Consoci Carlos Crespo)
Perfumeries Blau (Consoci Albert Batllerià)
Restaurant Sotavent (Consoci Xavier Xufré)
Plana Villà (Consoci Joan Plana)
Trofeu Joan Sansa (Consoci Joan Sansa)
Trofeu Immigrants (Consoci Martín Espinach)
Pol Viatges (Consoci Francesc Albà)
Centre Podològic Monés (Consoci Francesc Monés)
Rànquing temporada (Consoci Gottfried Schuon)

Agrair l’assistència al sopar i entrega de premis a la presidenta de l’ADIPAV, la Sra. Anna Pujol i en el sr. Joan Comajuncosa, president d’honor de l’ADIPAV i representant de la Federació Catalana de Vela. Va ser un privilegi estar acompanyats de dues persones a les que tots els patinaires admirem i respectem, tant per els seus èxits esportius com per la seva trajectòria al capdavant dels diferents càrrecs de responsabilitat al més alt nivell dins del mon de la vela catalana.

Malauradament, el nostre president Sr. Esteve Ruiz no ens va poder acompanyar per un compromís ineludible d’últim moment.

Novament felicitar als nostres campions de la temporada:

  • Albert Batllerià com a campió d’Espanya absolut.
  • Carlos Crespo campió d’Espanya veterà.
  • Peco Mulet campió de Catalunya absolut.
  • Joaquim Roig campió de Catalunya veterà.

El Club Natació Badalona referent de la classe Patí de vela al mon.

Desplaça cap amunt