LXXII Campionat d’Espanya de Patí de Vela

Els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre de 2015 s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Patí de Vela en aigües de Sant Pol de Mar (Barcelona), on la flota del Club ha dominat l’esdeveniment.

Albert Batllerià – Campió d’Espanya 2015

La llista de campions d’Espanya de patí català tenia un lloc reservat, des de fa temps per l’Albert Batllerià i aquest cap de setmana ha trobat l’encert i la inspiració en imposar-se en una edició d’allò més igualada, i a més de forma impecable.

Albert, aquest és el lloc del teu talent i perseverança, moltes felicitats!!

Tan o més destacable és el paper col•lectiu de tota la flota del Club per els resultats aclaparadors i també per l’empremta que hem deixat un cop més. Sou collonuts!!

En Carlos Crespo ha quedat campió d’Espanya veterà, en Telmo Martínez (1er de segona) es pot considerar Campió d’Espanya de segona categoria, no existeix copa ni placa, però per nosaltres i per el Club és tant important com si l’haguessin donat el seu nom a una plaça.

També cal destacar la participació molt digna dels nostres regatistes de primera categoria Joaquim Roig, Peco MuletAndrés Oliva, Pere Crespo i Ferran Gubern. Que han quedat entre els primers d’Espanya. Els nostres regatistes de segona categoria Goran Nyman de 83 anys així com Martín Espinach i Gregorio Contreras han deixat el pavelló molt alt.

En conjunt el Club ha tingut la participació més nombrosa de tots els clubs amb 13 regatistes sent campions per punts.

Des d’aquestes líneas volem agraïr al nostre capità de flota, en Jordi Cunill la seva presencia per donar ànims als regatistes del C.N.Badalona i a tots els participants del Campionat d’Espanya de patí de vela: Albert Batllerià, Pau Gratacós, Carlos Crespo, Pere Crespo, Joaquim Roig, Ferran Gubern, Peco Mulet, Andres Oliva, Xavier Gonzalez, Telmo Martinez, Gregori Contreras, Josep Font, Martín Espinach i Goran Nymam.

Desplaça cap amunt