Setmana Santa 2015 – Campus de Vela a l’Escola de vela del Club Natació Badalona

Activitat lúdica que permet practicar l’esport de la vela, divertir-se i conèixer l’entorn nàutic. La vela lleugera, el caiac, el pati català, el windsurf , els tallers i els jocs de platja són algunes de les principals activitats.

Estan adreçades a alumnes des dels 6 fins als 16 anys.

Naveguem

La navegació està enfocada per a tots els alumnes, tant per als que s’inicien com per als que volen perfeccionar-se, en les diferents modalitats de l’esport a vela.

  • Vela lleugera amb embarcacions col·lectives com el Dam 5.5 , individuals i dobles com els TAZ permeten aprendre i millorar les tècniques de navegació.
  • Windsurf exercicis de navegació i jugar amb l’equilibri permetran al navegant agafar autonomia per a poder lliscar sobre la taula.
  • Pati Català per a nivells de perfeccionament. Aprendre a gaudir i navegar en equip.

Que cal portar?

L’alumne haurà de venir equipat de casa amb: una samarreta, xandall, escarpins o calçat esportiu, s’aconsella neoprè i una muda completa de recanvi dins la bossa d’esport, crema protectora solar, gorra, ulleres de sol (si són graduades recomanem dur-les lligades), una tovallola i estris de bany.
L’escola de vela equiparà als alumnes amb una armilla d’ajut a la flotabilitat. Oferim la possibilitat de deixar un neoprè per als alumnes (en el cas que en necessiteu porteu banyador de piscina per sota el neoprè).

preus setmana santa 2015

Sol·licitar més informació
Sergi Alvarez, director de l’escola de vela
Tel. 633 705 185 ; escolavela@cnbadalona.cat

Escola reconeguda:
escolareconeguda

Desplaça cap amunt