Trobada, de patí de vela júnior, entre el Club Natació Badalona i Canet/Sant Pol

El passat diumenge 11 de maig vam realitzar en aigües de Badalona el tercer encontre de la temporada de la lliga de patí júnior d’enguany entre el Club Natació Badalona i Canet/Sant Pol Hi van participar quatre regatistes de Badalona  i quatre de Canet/Sant Pol.  Es van fer tres regates, la primera la va guanyar Badalona i les dues següents  Canet/Sant Pol, per tant el punt de l’encontre el van guanyar els visitants. En aquesta temporada portem tres encontres, hem guanyat un i hem perdut dos. Estem en una temporada pont, ens han deixat per edat dues regatistes experimentades i estem formant un altre equip més jove. Estem en un moment que el més important no és guanyar sinó progressar i  adquirir experiència per a un futur. Volem felicitar i animar al nostre equip júnior de regates : David i Marc Larrosa, Marina Mas i Nina i Jan Esteba.

Desplaça cap amunt