Copa d’Espanya de Patí Sènior i Júnior 2014

CLUB NÀUTIC SANT POL   DE MAR

L’1, 3 i 4 de maig  el Club Nàutic Sant Pol va organitzar la Copa d’Espanya de patí de vela sènior i  júnior. La participació total va ser de 81 patins, concretament 27 de primera categoria, 33 de segona i 21 júniors (fins a 18 anys).  Del nostre Club va haver una generosa participació amb vuit regatistes: quatre de primera categoria (Albert  Batlleria, Ferran  Gubern ,  Jordi Cunill i Peco Mulet) , tres de segona (Telmo Martínez,  Mireia Moliní i Sebastià Mas) i un júnior (Marina Mas).

El primer dia es va fer una prova amb un vent de component est de 120º i una intensitat mitja de 6`5 nusos. L’Albert Batllerià va fer un segon, donant senyals de fortalesa i seguretat. El dissabte dia 3, segon dia de la Copa vam sortir a l’aigua a les 13h. El vent no es va establir i després d’una hora i mitja  surant el comitè va alçar l’aplaçament, vam tornar al Club a dinar i posteriorment van decidir definitivament  anular la regata per manca de vent.

El diumenge dia 4 va ser clau pel desenvolupament i desenllaç de la competició, el vent va entrar amb una intensitat moderada permetent fer dues regates, on l’Albert Batllerià va fer dos primers, aconseguint la primera posició del trofeu amb una gran diferència respecte el segon i el tercer.

Respecte a la segona categoria cal remarcar la meritòria quarta posició d’en Telmo Martínez que va haver de lluitar amb 33 regatistes d’un bon nivell.

Per acabar un reconeixement a tots els regatistes pel seu esforç i per les  bones maneres de representar al Club Natació Badalona, especialment volem felicitar a l’Albert Batllerià pel seu bon resultat. Enguany, tot just ha començat la temporada i ja tenim UN CAMPIÓ, esperem que no sigui l’ últim.

Desplaça cap amunt