1a trobada de la lliga júnior 2014 de patí de vela

El diumenge, 16 de febrer al Club Marítim Altafulla es va realitzar el primer encontre de la temporada de patí de vela júnior entre l’equip d’ Altafulla i l’equip de Badalona que estava representat pels germans Marc i David Larrosa i els germans Jan i Nina Esteba. En aquests encontres s’enfronten tres patinaires d’un club contra tres de l’altre, depenent de l’ordre d’entrada dels sis regatistes, cada prova té un club guanyador.

L’ordre d’entrada dels nostres regatistes en les tres regates va ser el següent: Nina (2,1,1); Jan (2,3), Marc (3,4) i David (4,5). Com podem veure únicament la Nina, navegant més veterana, va fer les tres regates, els altres regatistes en van fer dues cadascú. Els resultats de les tres regates ens indiquem una bona actuació que ens ha permès guanyar el punt que estava en joc en aquest encontre i el més important gaudir d’un bon dia de mar, esport i bona convivència, tot representant al Club Natació Badalona per terres de Tarragona mostrant el que millor sabem fer, entre altres esports, navegar amb Patí de vela.

Felicitats a l’equip Júnior.

Desplaça cap amunt