CNBadalona

Nutrició i dietètica

Oferta pels socis del Club Natació Badalona

Alimentació

Cuidar la nostra alimentació no és només una qüestió de pes, va molt més enllà. Els hàbits alimentaris que se segueix diàriament estan directament relacionats amb la salut, la prevenció de patologies i un correcte rendiment (tant en el dia a dia com durant la pràctica d’esport). La forma d’alimentar-nos és una eina que tenim a les nostres mans per prevenir patologies, per tractar aquelles patologies d’origen alimentari,  per assegurar que cobrim tot els requeriments en persones que realitzen esport regularment, per saber com menjar el que necessitem en cas de patir una intolerància alimentaria, etc.

A qui va adreçat aquest servei

  • A esportistes que vulguin millorar el seu rendiment i optimitzar els resultats dels entrenaments.
  • A persones que vulguin millorar els seus hàbits alimentaris i la seva salut sense realitzar dietes miracles, mitjançant eines personalitzades i adaptades als horaris, hàbits i preferències individuals.
  • A persones que vulguin adaptar l’alimentació a les seves patologies.
  • Persones que busquen organitzar millor la seva alimentació i millorar la qualitat de vida.

Serveis

Nutrició esportiva

Control de l’alimentació a les diferents fases de la competició i descans, amb l’objectiu de millorar el rendiment físic i potenciar els resultats dels entrenaments. Realització de controls antropomètrics per analitzar els canvis corporals obtinguts. Assessorament en la suplementació i ajudes ergonutricionals adequades per a cada situació i tipus d’esport.

Educació alimenaria

Adaptació i canvi d’hàbits alimentaris per aconseguir una alimentació adequada a les necessitats individuals i completa juntament amb uns hàbits de vida saludables que ens permetin mantenir un bon estat de salut.

Dietoterapia

Adequar l’alimentació a diferents patologies (hipertensió arterial, diabetis mellitus, hipercolesterolèmia, etc.) i intoleràncies o al·lèrgies alimentaries (intolerància a la lactosa, fructosa, celiaquia, etc.), amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida.

Control de pes i manteniment

Buscarem si és necessària una reducció o increment de pes mitjançant pautes alimentàries saludables i sempre prioritzant l’educació alimentaria amb l’objectiu d’aprendre a menjar, adquirir hàbits saludables i poder mantenir les millores obtingudes. Adaptarem l’alimentació a les diferents necessitats nutricionals en funció de l’etapa de la vida (embaràs, lactància, menopausa, etc.)

Tarifes especials pels socis

Primera visita

70 65
  • Només per a socis

Seguiments

50 45
  • Només per a socis
Desplaça cap amunt